Engelliler Haftası

 



10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası 

Hayat bizim için çok kolay olabilir düşünsenize istediğiniz yere istediğiniz gibi gidebiliyorsunuz istediğiniz şeyi istediğiniz gibi dokunup kendiniz alabiliyorsunuz dünyaya istediğiniz gibi bakıp çevrenizdeki sesleri istediğiniz gibi duyabiliyorsunuz. Kimseye muhtaç değilsiniz. Hayatta neye ihtiyacınız olsa aklınıza ne gelse beyniniz vücudunuza o kadar güzel hükmediyor ki tek başınıza tüm dertlerinizi yardım beklemeden yapabiliyorsunuz. İşin tuhaf tarafı hangimiz bunun farkındayız. Hangimiz kendimizden bir şeyler eksilmeden kaybettiklerimizin değerini anlayabiliyoruz. 

Hayat herkese size olduğu kadar adil başlamıyor belkide. Sizin farkında bile olmadığınız işleri yapabilmek için neyi var neyi yoksa herşeyini verecek bir çok insan var bu dünyada. İşte biz sahip olduğumuz yetilerin değerini bilmeliyiz bu haftada. Sahip olduklarımız için şükür ederken de çevremizde bize göre fiziksek eksiklikleri olanları en iyi şekilde anlamak için elimizden geleni yapmalıyız. 

Engel bir özür değildir !

İnsanlar doğuştan yada sonradan her şey ile karşı karşıya kalabilir bu hayatta. Bu yüzden yarın başımıza bizimde birşeyler gelebilir gibi onları anlamalı onlara sahip çıkmalı yardım etmeliyiz.

Bu sadece 1 haftayla sınırlı kalamasın 1 ömür aklınızdan çıkmasın

Unutma bedenen olmasa bile o da senin gibi 

Asıl engel Sevgisizliktir

Engelleri hep beraber bir bütün olarak aşalım

Sağlıcakla Kalın :)

Yorumlar