GALATASARAY MI ? BEŞİKTAŞ MI ?

 


GALATASARAY MI ? -  BEŞİKTAŞ MI ?

Evet Bu akşam saat 20.30 da gözlerimiz Türk Telekom Arena da olacak
Sezonun en önemli maçı bugün oynanacak ve bu maç şampiyonluğun en kritik maçı olacak
Sergen Yalçın yönetiminde sezona pek iyi başlamayan Beşiktaş büyük bir öz veri ile takım olarak doğru futbol oynayarak sezonun bitimine yakın şampiyonluk ipini göğüslemeye en büyük aday. En yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 5  Galatasaray'ın ise 6 puan önünde olan kara kartallar Bu maçta rakiplerinin fişini çekmek isteyecektir.
Galatasaray ise kültürü geleneği ve sezon sonunu getirmeyi hep bir şekilde başarmış bir takım. Bugün sarı kırmızılılar için maçın tek parolası 3 puan. Bu sezon inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Terim yönetimindeki Galatasaray bu maçı kazarak Şampiyonluk umutlarını son haftalara taşımak isteyecektir. 
Sahalar da seyircisi olmaması nedeniyle ne kadar saha üstünlüğünden bahsedemeyecek olsak bile Türk Telekom Arenanın ambiyansın da ve Galatsaray'ın 3 puana daha ihtiyacı olan ekip olması sebebiyle bu akşam maça daha atak daha hırslı ve rakibini boğmaya çalışan bir oyun anlayışıyla çıkacağını bekleyebilir
Bu akşam 20.30 da başlayacak maç zirvede ki herkesin takip edeceği gözü kulağı üstünde olacağı bir nitelik taşımakta. Fenerbahçe cephesinden bakacak olursak Beşiktaşın bu maçtan puan kaybetmesi ile şampiyonluk umutlarını son haftalara taşımaları söz konusu
Derbi maçlarının ne kadar favorisi olmaz desek te bana göre şampiyonluğun favorisi Beşiktaş , maçın favorisi olarak ise Galatasaray'ı görüyorum. Ama tabi ki de oyunun futbol olduğunu unutmamak gerek..
Sağlıcakla Kalın



Yorumlar

  1. Beşiktaş sampiyon olur diyor musunuz?

    YanıtlaSil
  2. Ligin bitimine Beşiktaş puan avantajıyla girdi. O yüzden tabiki de favori Beşiktaştır. İzleyip göreceğiz hep beraber :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder